Ze zijn er weer! WK Speelschema posters

0

Ze zijn er weer! Speelschema posters voor het het WK voetbal, in 2019 is dat natuurlijk het WK Vrouwen 2019 in Frankrijk. Bestel voor uw bedrijf uw speelschemaposters op WK.nl en laat zien dat ook jouw bedrijf achter onze oranje leeuwinnen staat.

Unieke kans
De oranje leeuwinnen staan er goed voor en ze maken daarmee echt kans op de titel. Voor uw bedrijf biedt dat een unieke kans om op een leuke manier onder de aandacht te komen bij uw klant. En dat kan dus met de WK speelschema’s van WK.nl. U heeft met de posters een zeer betaalbaar en uniek relatiegeschenk waarmee uw bedrijf op een leuke manier onder de aandacht staat bij uw klant gedurende de periode voor en tijdens het WK voetbal in Parijs.

Speelschema posters WK 2019 Frankrijk
De Speelschema posters voor WK 2019 in Frankrijk bestaan uit een aantal speelschema’s op A3, A2 of A1 formaat die wij voor uw bedrijf uniek opmaken met uw logo en of slogan gedrukt op de poster.

Speelschema WK 2019 Frankrijk
Het Speelschema WK 2019 in Frankrijk is al enige tijd bekend natuurlijk. U kunt het vinden via deze link.

Bekijk de afbeelding hieronder om een goed beeld te krijgen van de WK speelschemaposter. Uw bedrijfsnaam, logo en of slogan kan linksonder geplaatst worden op de poster. Wij kunnen ook een uniek eigen ontwerp maken voor uw bedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bestellen op WK.nl
Uw speelschema posters kunt u bestellen op WK.nl. Na uw bestelling vragen wij u uw logo in zo’n hoog mogelijke resolutie naar ons te mailen. We vragen u ook welke andere tekst of uiting u graag op de poster wilt hebben. Wij maken vervolgens de poster voor u op en bieden u die ter goedkeuring aan. Na uw goedkeuring drukken wij de speelschemaposters en worden ze naar u opgestuurd.

WK speelschema poster WK 2019 in Parijs

Share.

Laat een reactie achter