Wedden op het WK in 2022? Dit zijn de verschillende mogelijkheden!

0

Voetballiefhebbers zijn massaal aan het gokken geslagen sinds de legalisatie van het online gokken in Nederland. Bookmakers hebben het maar al te druk. Geen wonder. Wedden op voetbal maakt het spel immers nóg interessanter en leuker. Nu het WK nadert, lijkt de voetbalgekte en daarmee ook de vraag naar voetbal wedtips enorm zijn toegenomen. Behoor jij ook tot één van die grote voetballiefhebbers die op zoek is naar interessante weddenschappen wk 2022? En ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is en waar je op moet letten? Lees dan snel verder.

Waar kun je allemaal op wedden?
Op de eerste plaats is het natuurlijk fijn om te weten waar je precies op kunt wedden tijdens het WK 2022 toernooi. Dat is gelukkig best wel wat. Er zijn dus genoeg weddenschappen te sluiten en ook voldoende winkansen om op in elk geval één weddenschap winst te behalen. Ons advies is dan ook om meerdere weddenschappen te sluiten en op die manier je winkansen te verspreiden. Het is slim om dit ook nog eens bij meerdere bookmakers te doen. De quoteringen kunnen immers nog wel eens per bookmaker verschillen. Door je bij meerdere bookmakers in te schrijven, is de kans dus groot dat je een flink bedrag binnensleept.

Benieuwd waar je precies op kunt wedden? We hebben de meest gebruikelijke weddenschappen kort op een rijtje gezet:

  • De topscorer van het WK 2022
  • De meeste rode en/of gele kaarten
  • De meeste doelpunten
  • Wie gaat er allemaal door naar de knock-out fase?
  • Welke landen staan straks in de top drie van de wereld?
  • Wie wordt hét winnende team
Zoals je ziet zijn dit allemaal weddenschappen die over de algehele linie van het WK worden
afgesloten. Je kunt er echter ook voor kiezen om per wedstrijd te wedden. Bijvoorbeeld op de uitslag
van de wedstrijd, maar ook het aantal doelpunten en zelfs welke ploeg de eerste gele of rode kaart
ontvangt. Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt er wel een wedje op plaatsen.

Hoe kies je de juiste bookmaker?
Sinds de legalisatie van online gokken in Nederland zijn er nog maar een handjevol legale bookmakers over. Toch is dat eigenlijk al keus genoeg. Want hoe kies je een bookmaker als ze allemaal hun eigen zaken prijzen? Waar let je op als de spelersbescherming inmiddels overal hetzelfde is en je door de certificering zeker weet dat ze betrouwbaar genoeg zijn? Tijdens het wedden op het WK van 2022 wil je natuurlijk wel van de beste bookmaker gebruik maken. Het is goed om op enkele zaken te letten. Door de certificering is over betrouwbaarheid gelukkig al niet meer te twisten. Wel kunnen de bookmakers onderling verschillen in hun uitbetalingssysteem, klantenservice, de toegankelijkheid van het platform, de quoteringen, enzovoorts. Schrijf daarom van tevoren op wat jouw wensenlijstje precies is. Waar moet de bookmaker aan voldoen? Op basis van die informatie wordt het vergelijken een stuk gemakkelijker en vind je binnen mum van tijd de juiste bookmaker.

Share.

Laat een reactie achter