Zieke Godee meldt zich af voor Jong Oranje

0

Joey Godee heeft zich zaterdagmiddag wegens ziekte moeten afmelden voor Jong Oranje.

De aanvaller van Sparta Rotterdam was aanvankelijk toegevoegd aan de selectie voor het EK-kwalificatieduel met Spanje, maar keerde ziek terug van een trip met het Beloftenelftal dat vrijdag tegen Bayern München oefende.

Godee was uit voorzorg opgeroepen, nadat Siem de Jong en Georginio Wijnaldum vrijdag in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Liechtenstein (3-0) met blessures uitvielen. Nader onderzoek in Zeist wees uit dat beide spelers zich zaterdagavond met de rest van de selectie toch in het trainingskamp kunnen melden.

Dat geldt niet voor Diego Biseswar die tegen Liechtenstein zijn tweede gele kaart van deze kwalificatiereeks kreeg voorgehouden en daarmee automatisch is geschorst voor het duel met Spanje. Ricky van Wolfswinkel haakte eerder al geblesseerd af. Dinsdag spelen de Oranjebeloften op het bijna uitverkochte Kasteel – er zijn nog 120 kaarten – tegen Spanje. Beide landen zijn nog zonder puntverlies in de kwalificatie voor het EK 2011 in Denemarken.

De 19-koppige selectie luidt nu als volgt:
Vurnon Anita (Ajax), Jeffrey Bruma (Chelsea), Bas Dost (Heracles Almelo), Rens van Eijden (N.E.C.), Erik Falkenburg (Sparta Rotterdam), Leroy Fer (Feyenoord), John Goossens (N.E.C.), Jan-Arie van der Heijden (Willem II), Daryl Janmaat (sc Heerenveen), Joshua John (Sparta Rotterdam), Luuk de Jong (FC Twente), Siem de Jong (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Mark van der Maarel (FC Utrecht), Sergio Padt (Ajax), Erik Pieters (PSV), Kevin Strootman (Sparta Rotterdam), Nick Viergever (Sparta Rotterdam), Georginio Wijnaldum (Feyenoord).
 

Share.

Laat een reactie achter