Wie zal het EK kleur geven?

0

Iedereen kijkt natuurlijk reikhalzend uit naar het EK voetbal. Je hebt er even op moeten wachten, maar het toernooi komt er nu snel aan. Het is dus ook leuk om alvast te beginnen met speculeren. Welk land gaat hoge ogen gooien? Wie wordt de sterspeler van het toernooi? Wie wordt de verrassing? En wie zal het meest opvallen? Een deel van de reden waarom een speler opvalt is natuurlijk zijn voorkomen. Daarom is het ook leuk om eens te kijken wat eraan zit te komen.

De outfits van de landen
Wat elk toernooi weer interessant is om te zien, is hoe de designers met het tenue zijn omgegaan. De landen hebben tegenwoordig voor elk toernooi een speciaal shirt. De kleuren van de landen zijn natuurlijk al vele tientallen jaren hetzelfde, maar de uitvoering kan altijd net even verschillen. In dat opzicht kan dit dus ook het meest interessant zijn om te volgen. Die shirts, met de naam van je favoriete speler erop, zijn natuurlijk ook gewoon leuk om te hebben en te dragen tijdens het toernooi.

Oog voor de voetbalschoenen
Op teamniveau zijn de tenues dus heel belangrijk. Voetbal heeft zich door de jaren heen echter zo ontwikkeld, dat ook de spelers individueel een belangrijke rol zijn gaan spelen. Het is dus ook de moeite waard om te bekijken wat zij bij te dragen hebben. De voetbalschoenen die ze dragen zijn daar goede voorbeelden van. De fabrikanten zijn al tijden druk met het voorbereiden van de nieuwe lijnen voor het toernooi. Waarbij de spelers veel eigen mogelijkheden krijgen. Zo zijn ze goed herkenbaar.

Dragen wat de sterren dragen
Het is interessant om te zien wat de sterren zullen gaan dragen. De grote toppers van Nike zullen zeker met opvallende schoenen komen die je direct eruit haalt. Aan de andere kant zal het voor Puma zo zijn dat ze de succesvolle modellen weer verder door ontwikkelen voor de spelers die graag op hun schoeisel spelen. Op die manier kan je er dus weer zeker van zijn dat de voetbalschoenen niet alleen maar mooier, maar zeker ook beter zullen worden. Ook dat is natuurlijk belangrijk.

Genieten van het toernooi
Wanneer je alles bij elkaar optelt, dan moet het wel een fijn toernooi worden. De spelers, de wedstrijden, de outfits en de schoenen spelen daar allemaal een belangrijke rol in. Het is wel zo leuk om lekker te kunnen genieten van al het fijne dat een groot internationaal toernooi met zich meebrengt. De nieuwe sterren zullen opstaan, terwijl de oude meesters nog één laatste kunstje willen laten zien. Zo blijft het van het begin tot het eind boeiend om te volgen wat er zal gaan gebeuren in Europa.

Share.

Laat een reactie achter