Voor alles een eigen tas

0

Tassen, de meeste vrouwen die hebben er wel een paar in de kast hangen, maar er zijn zeer zeker ook vrouwen die er gewoon maar 1 of 2 hebben en er niet zoveel waarde aan hechten. Die vinden het maar gedoe om elke keer alles maar over te doen naar een andere tas. En eerlijk is eerlijk, eigenlijk is dat natuurlijk ook wel zo maar het oog wil ook wat en dan is het toch ook wel erg leuk om eens te kunnen wisselen van tas.

Een goede weekendtas is nooit weg
Toch wanneer je een weekendje weggaat is het wel handig om ook andere tassen in huis te hebben. Een goede weekendtas is nooit weg wanneer je op reis gaat. Alles past er makkelijk in en een weekendtas is vaak voorzien van meerdere vakken zodat je dingen ook nog apart op kunt bergen. Vaak worden weekendtassen ook gebruikt als sporttas omdat ze er in meerdere formaten zijn en je dus ook makkelijk een maatje kunt kiezen wat geschikt is om mee te nemen naar het sporten.

Een dagje strand hoe neem je alles mee?
Ga je een dagje naar het strand? Dan wil je natuurlijk van alles meenemen. Een goede ruime strandtas is dan zeker wel op zijn plaats. Vaak zijn deze tassen voorzien van extra vakken zodat je jouw spullen apart van elkaar kunt opbergen. Deze tassen zijn ook wat groter dan dat de gemiddelde handtas is. Strandtassen zijn erin ontzettend veel leuke designs waardoor je al vrolijk wordt van het design alleen al. De rest van de vrolijkheid die vind je op het strand wanneer je daar gezellig ligt of zit met een aantal lieve mensen om je heen. 

Een avondje naar het theater, welke tas neem je nu mee?
En dan komt de avond dat je gezellig met je partner of een vriend of vriendin naar het theater gaat. Je moet wel het een en ander aan persoonlijke spulletjes meenemen, maar het hoeft ook weer niet megaveel te zijn. Een handtas is dan wel op zijn plek. Ook die heb je in heel veel verschillende soorten en maten. Er zijn zelfs kleine rugtasjes die je kunt dragen waar je gewoon maar een paar dingen in kunt doen. Je kunt hiervoor eens kijken in de categorie rugtas dames. Daar kan je allerlei verschillende maten aan rugtas vinden.  Ga je een avondje echt chique op stap dan zouden wij persoonlijk niet kiezen voor een rugtas maar een mooie nette handtas. Er is echt keuze genoeg. 

Alles bij elkaar
Zoals je hebt gelezen zijn er dus ontzettend veel verschillende tassen met allemaal een eigen functie. We hebben er hier maar een paar uitgelicht want er zijn er zeker nog heel veel meer te noemen. Denk aan een laptoptas, een aktetas, een schooltas. Je kunt dus letterlijk voor alles een eigen tas aanschaffen, maar of dat ook echt nodig is dat is iets wat je zelf moet beslissen. Jij weet het beste of dat nodig is.

Share.

Laat een reactie achter