Rusland op koers na uitzege

0

Rusland heeft weer de leiding in zijn groep na de valse start met een thuisnederlaag tegen Slowakije. De ploeg van Advocaat won vanavond weer, met 1-0 bij Macedonië. Kerzjakov was weer met een vroeg doelpunt doorslaggevend.

In de andere wedstrijd in deze groep speelden Slowakije en Ierland in Bratislava tegen elkaar gelijk: 1-1. Saint Ledger opende de score voor de gasten, maar Durica bracht nog voor rust de stand in evenwicht. Rusland is nu koploper met negen punten, twee meer dan Ierland en Slowakije.

Griekenland heeft ook beterschap getoond door met 2-1 te winnen van Israel. De Grieken namen de leiding door Salpingidis in de 22e minuut. EEn eigen doelpunt van Spiropoulos bracht de stand in evenwicht, maar uiteindelijk besliste Karagounis het duel met een strafschop.