Prandelli roept Amauri en Cassano op

0

De Italiaanse bondscoach Cesare Prandelli heeft enkele heilige huisjes bij zijn eerste selectie omver geworpen. Voor de interland tegen Ivoorkust van volgende week heeft hij niet alleen Antonio Cassano en Mario Balotelli opgeroepen maar ook Amauri.

De Braziliaanse aanvaller van Juventus is vorig seizoen dankzij zijn vrouw in het bezit van een Italiaans paspoort gekomen en is speelgerechtigd voor de Italiaanse ploeg. Eigenlijk werd de procedure gestart om hem mee te kunnen nemen naar het WK. Maar vanwege intern verzet binnen de ploeg zag Lippi daar van af. Cassano keert terug in de nationale ploeg net als aanvaller Giuseppe Rossi van Villarreal. De WK-spitsen Gilardino, Pazzini en Di Natale zijn niet opgeroepen.

De selectie bestaat uit de volgende spelers:

Keepers: Marchetti (Cagliari), Sirigu (Palermo), Viviano (Bologna).

Verdedigers: Antonini (Milan), Astori (Cagliari), Bonucci (Juventus), Cassani (Palermo), Chiellini (Juventus), Lucchini (Sampdoria), Molinaro (Stuttgart), Motta (Juventus).

Middenvelders: De Rossi (Roma), Lazzari (Cagliari), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Palombo (Sampdoria), Pepe (Juventus).

Aanvallers: Amauri (Juventus), Balotelli (Inter), Borriello (Milan), Cassano (Sampdoria), Quagliarella (Napoli), Rossi (Villarreal).

Share.

Laat een reactie achter