Hoe kijk jij het EK?

0

De Europese kampioenschappen voetbal staan weer voor de deur en dat betekend dat er veel Nederlanders weer uren voor de buis gekluisterd. Veel mensen kijken voetbal met vrienden, familie of kennissen.

Dit doen zij op verschillende plekken en wij zullen voor u de meest voorkomende activiteiten rondom voetbalwedstrijden op de Europese kampioenschappen.

 

Thuis kijken

Er zijn natuurlijk nog een hoop mensen die de voetbalwedstrijden thuis zullen volgen met vrienden, familie en kennissen in hun bijzijn. Wanneer u voetbalwedstrijden van een speciaal land wilt zien, is dit soms alleen mogelijk om het met een bepaald abonnement te bekijken. Bijvoorbeeld Ziggo Sport biedt deze wedstrijden aan. U kunt bijvoorbeeld een abonnement voor één maand afsluiten en hierna uw Ziggo abonnement opzeggen. De opzegtermijn hiervan is één maand, maar de looptijd van een voetbaltoernooi bedraagt ongeveer twee maanden, dus houd hier rekening mee. 

 

De kroeg

Ook het bekijken van voetbalwedstrijden in de kroeg of in een bar is zeer populair. Veel vriendengroepen spreken met elkaar af in de kroeg en maken er meteen een avondje uitgaan van. Dit is natuurlijk gezellig en zo hoeft u aan het eind van de avond ook geen rotzooi op te ruimen. Houd er wel rekening mee dat de kosten wat hoger uit zullen vallen, want de prijs van drankjes in een kroeg of een bar ligt natuurlijk hoger.

 

Naar het stadion

Er zijn ook nog mensen die de wedstrijd graag optimaal willen beleven en ervoor kiezen om een wedstrijd ticket te kopen. Hierbij moet u echter wel rekening houden met het snelle verkoop van de kaarten, een hoge ticketprijs en de bijkomende kosten voor het reizen en een eventuele overnachting. Wanneer u tijdig bent bij het kopen van tickets voor een voetbalwedstrijd en zorgt voor verblijf in de buurt van het stadion is het zeker een uitje om een keer mee te maken. Doordat het EK van 2016 wordt gehouden in Frankrijk is het qua reizen ook nog eens prima te realiseren. 

Share.

Laat een reactie achter