Het bijwonen van een EK wedstrijd wordt extra bijzonder met een overnachting in deze hotels

0

Hoewel het EK is uitgesteld tot 2021 is er natuurlijk geen reden om niet alvast een beetje voorpret te hebben over het aankomende EK. Amsterdam is namelijk een van de twaalf speelsteden en Oranje speelt alle drie de groepswedstrijden dus ook in onze hoofdstad. En aangezien we nu wat extra tijd hebben om te sparen is dit een uitstekend moment om te kijken hoe je deze Oranje ervaring nòg mooier kunt maken door na afloop van de wedstrijd in stijl te overnachten op een van deze bijzondere locaties.

Boek een woonboot
Als je aan de Amsterdamse grachten denkt, zie je meteen de karakteristieke woonboten voor je die in grote aantallen op het water drijven. Hoe leuk is het om na de wedstrijd (en een paar drankjes in de stad) je pyjama uit je rugzak heren te halen voor een heerlijke nacht op het water in een van deze woonboten? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt; een woonboot met tuin of dakterras, een sauna en groot bad of een woonboot met bed & breakfast. Hypermodern of met een jaren ’50 sfeertje. Of het Nederlands elftal nou wint of verliest, je wordt hoe dan ook lekker wakker op een echte Amsterdamse woonboot.

Kunstzinnig logeren
Logeren in dit maffe hotel is echt een hele bijzondere ervaring. Hier boek je niet gewoon een hotelkamer maar is elke kamer een kunstwerkje op zich. Trakteer je je zoon of dochter op een wedstrijd van het Nederlands Elftal? Dan zullen ze hier met veel plezier hun rugzak kind uitpakken en hun ogen uitkijken. Hotel Not Hotel. Nog vele jaren zullen ze het over deze unieke slaapervaring hebben. Je slaapt bijvoorbeeld in een oude Amsterdamse tram, op een kamer verstopt achter een geheime deur in een bibliotheek of in een Spaanse Villa. Avontuurlijk!

Hoog en droog
Dit extreme hotel is absoluut perfect voor stelletjes die na de wedstrijd op zoek zijn naar een unieke, romantische locatie om te overnachten. Wanneer je vriendin hoogtevrees heeft zal ze haar rugzak dames waarschijnlijk liever ergens anders uitpakken, want het Faralda NSDM Crane Hotel bevindt zich namelijk bovenin een voormalige kraan! Hier kun je niet alleen genieten van een adembenemend uitzicht, maar kun je dat ook nog eens doen vanuit een jacuzzi op het dak. Vind je dat allemaal nog niet spannend genoeg? Dan kun je de adrenaline echt goed laten stromen door een bungeejump vanaf de top van de kraan.

Share.

Laat een reactie achter