Efficiënt sporten doe je zo

0

Bij het sporten zijn er tal van zaken waar u op moet letten. Zo moet u ten alle tijden letten op uw voeding, want dit vaak zo’n 70 tot 80% van het effectief afvallen.

Het sporten neemt zo’n 20 tot 30% van het resultaat in. Wij zullen u een aantal praktische tips geven omtrent het effectief sporten, zodat u zo snel mogelijk resultaat zal ervaren van de gesporte uren en het diëten. 
 
Voeding
Bij een goede voeding moet u niet denken dat u alles met vetten of suikers erin niet meer kunt eten. Het gaat erom dat u regelmatig eet, het liefst 5 tot 6 keer een wat kleinere portie per dag. Hierdoor kan uw lichaam de voeding beter tot zich nemen. Hierdoor zullen de ingrediënten van bijvoorbeeld eiwitshakes beter worden ontvangen en verwerkt door het lichaam.  
 
Bij het eten zal u over het algemeen moeten denken aan het vet vrij of caloriearm. Drinken is ook vaak een struikelpunt bij de mensen. Suikervrij drinken is vaak ook ongezond, want dit wordt weer op smaak gebracht door andere slechte ingrediënten. Wij raden daarom groene thee en water aan, wanneer u sneller resultaat wilt zien.
 
Lichamelijk beweging
Bij het sporten of effectief afvallen zijn er een aantal manieren om te werk te gaan. Zo kunt u sporten om uw conditie op pijl te houden, u kunt sporten om spieren te kweken of u kunt deze twee doelen samenvoegen. Wanneer u van plan bent om af te vallen is het beter om alle twee de aspecten van het sporten samen te voegen. Op deze manier zal uw conditie beter worden waardoor u op lange termijn het sporten langer volhoudt. Ook het aanpakken van de spiermassa is zeker een goede manier om gewicht en/of vet te verliezen.
 
Wanneer u geen vet meer neemt en actief spieren gaat aanmaken zullen de vetten zich gaan omzetten in spiermassa. Dit is natuurlijk de bedoeling van het afvallen en zodoende uw gewenste figuur (terug) krijgen. 
Share.

Laat een reactie achter