Depay slechtste aankoop in Engeland

0

Memphis Depay staat er niet goed op in Engeland. De eerste maanden van de Manchester United-aankoop verlopen moeizaam en dat levert hem een plek in een vervelend rijtje op.

The Telegraph stelt traditiegetrouw tegen het einde van het jaar een lijst op met de slechtste aankopen in het huidige Premier League-seizoen. Memphis ontbreekt niet. Manchester United maakte in de zomer ruim dertig miljoen over naar PSV, maar op Old Trafford komt de aanvaller niet in de buurt van het niveau dat hij in Eindhoven haalde. Livestreams van Manchester United bekijken doe je op livestreamsport.co.uk. De krant vindt Memphis Depay na Radamel Falcao de slechtste aankoop van het seizoen.
 
‘Een inspirerend optreden in de Champions League-wedstrijd tegen Club Brugge was bemoedigend, want eindelijk leek Manchester United weer een rechtmatige eigenaar van het rugnummer 7 te hebben gevonden. Triest, maar het is sindsdien alleen maar bergafwaarts gegaan met Memphis. Scoort nauwelijks, creëert weinig kansen en lijdt onder de voorzichtige tactiek van Louis van Gaal.’
Share.

Laat een reactie achter