Welke tassen zijn handig en wanneer?

0

Je bent er wellicht ook wel eens tegen aangelopen dat je niet meer weet welke tas je mee moet nemen. Voor elke gelegenheid heb je er wel een. In heel veel kasten vind je een heel assortiment aan tassen, maar welke tassen gebruik je nu allemaal en wanneer? In deze blog vind je een aantal tips over tassen en wanneer deze tassen handig zijn. 

De laptoptas
Een van de meest gebruikte tassen is de laptoptas. Een goede en stevige laptoptas is erg belangrijk. Dit omdat een laptop gemiddeld tussen de 1 en de 4 kilo kan wegen. Daarbij komen nog accessoires en papieren. Hierdoor moet de tas wel geschikt zijn om dat gewicht te kunnen dragen. Een leren laptoptas is dan ook de beste keuze. Een laptoptas wordt het meest gebruikt door mensen met een zakelijk beroep die veel zakelijk moeten reizen of mensen die met de trein van huis naar werk reizen.

De rugzak
De rugzak is misschien wel de meest bekende soort tas. Van jong tot oud gebruiken wij de rugzak. In het segment van de rugzakken heb je vele verschillende soorten en maten rugzakken. Voor iedere gelegenheid is wel een geschikte rugzak te vinden. Toch is het zo dat de Eastpak rugzak de meest stevige rugzak is die je kan vinden.  Eastpak is opgericht in 1952 en zijn begonnen canvas uitrustingen te maken voor het Amerikaanse leger. Door de jaren heen is het een merk geworden dat niet meer in het straatbeeld weg te denken is en het maakt zijn naam en de kwaliteit nog steeds waar.

De handtas
Onder de vrouwen is de handtas niet meer weg te denken. Makkelijk voor onderweg. Je kan er alles wat je nodig hebt in meenemen. Deze vind je ook weer in allemaal verschillende soorten en maten. Hierin zijn ook voor verschillende gelegenheden tassen gemaakt. De klassieke handtas, die ken je wel. Als je die omkeerde dan kwam je de meest waanzinnige dingen tegen. Ze waren altijd best log en niet erg handzaam. Tegenwoordig zijn ze meer geavanceerd gemaakt waardoor ze handzamer zijn en vaak ook modieuzer. 

De sporttas
De naam van de tas geeft alweer dat deze tas meestal door sporters wordt gebruikt. Deze zijn vaak praktisch uitgerust met een vak voor je kleding en een vak voor je schoenen en een vak om spullen in te doen waar je je na het sporten mee op kan frissen. Deze tas is meestal voorzien van een lange schouderband zodat je de tas lekker over je schouder kan laten hangen. Als je er mee op de fiets wil zitten dan zorgt de lange schouderband er voor dat je de band over je hoofd kan trekken en de tas extra stevig om je schouders hangt. 

De schoudertas
Voor de dames is er ook een schoudertas op de markt. Deze schoudertassen zien er stijlvol uit en worden door de dames gebruikt als heel veelzijdige tas. Bijvoorbeeld als boodschappentas voor de kleine boodschap, maar ook de functie als handtas wordt vaak gebruikt. Deze tas heeft veel ruimte en is makkelijk mee te nemen door de ruime handvaten waarmee je de tas aan je schouder kan hangen.

Share.

Laat een reactie achter