Top 10 beste voetballers 2014

0

De top 10 beste voetballers van 2014 zijn bekend! VoetbalOnline heeft een lijst van 10 beste voetballers gemaakt, met onder andere Arjen Robben in de top 3!

10. Marco Reus

Marco Reus wordt gezien als één van de meest complete aanvallende middenvelders ter wereld. Als spits of als nummer 10 heeft hij uitzonderlijke statistieken laten zien dit jaar, als het gaat om het aantal doelpunten en assists per wedstrijd. Helaas kon Reus niet deelnemen aan het WK van afgelopen zomer, waardoor we hem op dat gebied geen goede beooredeling kunnen geven. We verwachten dat deze ster volgend jaar zeker een aantal plekken zal stijgen. 

 

9. Philipp Lahm

Lahm is één van de weinige actieve voetballers die alles in zijn carrière heeft gewonnen. Zo compleet als hij is in zijn prijzenkast, zo toont hij zich ook op het veld. Hij kan zowel als verdedigende middenvelder, voorstopper of vleugelverdediger uit de voeten, wat hem een nóg completere sterspeler maakt.  

 

8. Luis Suárez

Luis Suárez is zonder twijfel één van de beste voetballers ter wereld. Met zijn voetbalkwaliteiten heeft hij recht op een plaats in de top 4 van deze lijst, maar we kunnen niet ontkennen dat – door zijn discutabele incidenten – het begrip ‘complete voetballer’ niet helemaal op zijn plaats is. Daarnaast heeft zijn overstap van Liverpool naar Barcelona hem geen goed gedaan. Wellicht hadden we Suarez terug gezien op een hogere plaats als hij nog een seizoen op het mooie Anfield had gespeeld.

 

7. Ángel Di María

Hij is snel, behendig, technisch en bijzonder talentvol. We hebben het natuurlijk over Ángel Di María. Onbegrijpelijk dat Real Madrid hem deze zomer liet vertrekken naar Manchester United. In de finale van de Champions League dit jaar was hij het die de Koninklijken naar de overwinning schoot. Daarnaast was hij – samen met Lionel Messi – deze zomer dé uitblinker van het Argentijnse elftal op het WK van 2014.

 

6. Gareth Bale

Op plek één komt hij niet te staan, maar momenteel heeft deze Welshman het record van grootste transfer ooit in de voetbalgeschiedenis op zijn naam staan, namelijk om en nabij de 100 miljoen euro. 

Share.

Laat een reactie achter