”Oranje heeft een goede kans op de titel”

0

Volgens Foppe de Haan heeft Jong Oranje een goede kans op de titel deze zomer in Israël. de voormalig bondscoach van de ploeg ziet Oranje dan ook wel winnen woensdag van Jong Spanje.

,,Winnen van Duitsland is heel prima en de zege op Rusland was eclatant, al speelden zij wel met tien man. Maar toch, de ploeg staat”, laat De Haan weten aan Voetbalprimeur. ,,Het is voor het toernooi altijd lastig in te schatten hoe goed een ploeg is. Jong Oranje speelde ook maar één oefenwedstrijd en die was 45 minuten goed en 45 minuten slecht. In een toernooi moet je groeien en dat doen ze tot nu toe aardig. De meeste jongens halen hun niveau."
 
 
De Haan heeft veel vertrouwen in een goede afloop tegen Spanje. ,,De Spanjaarden hebben spelers met ervaring in de Primèra Division. Maar wij hebben behoorlijk wat spelers die voor het grote Oranje hebben gespeeld. Bovendien hebben veel van onze spelers allemaal een heel seizoen in de basis in de Eredivisie gespeeld. Het zou best kunnen dat wij Spanje ook in de finale tegenkomen. Maar daar kunnen wij best van winnen.”
Share.

Laat een reactie achter