Goedkoop kaarten kopen voor EK 2016 Frankrijk

0

De UEFA heeft de prijzen voor het EK voetbal in Frankrijk bekend gemaakt. Voor 25 euro kunt u naar één van de groepswedstrijden of de achtste finales toe, zo meldt de voetbalbond.

Tot en met de finale van het WK 2016 zullen er kaarten onder de 100 euro beschikbaar zijn. Daarbij heeft de UEFA niet aangegeven of we zitplekken die u krijgt voor u geld ook garantie geven voor goed zicht op het veld. Wel is bekend gemaakt dat driekwart van de te verkopen kaarten beschikbaar is gesteld voor fans uit de 24 deelnemende landen.

 

Dit komt neer op zo’n 2,5 miljoen kaarten in totaal. Op 10 juni zal de voorverkoop voor tickets van het WK 2016 beginnen. Dan zullen 1 miljoen kaarten beschikbaar zijn. Het duurste kaartje voor het EK is maar liefst 895 euro, voor de finale in het Stade de France in Parijs.  

 

Wilt u op de hoogte blijven van alle voetbal uitslagen tijdens het EK van 2016? Dan kunt u terecht bij Voetbaluitslagen.nl. Zij bieden uitgebreide live scores, live uitslagen en tussenstanden in de Nederlandse en Europese competities. 

Share.

Laat een reactie achter