Brazilië pakt punt in slotfase

0

Brazilië heeft in de tweede poulewedstrijd weer niet kunnen overtuigen. Tegen Paraguay kwam het team in de 89e minuut pas op 2-2, wat zorgde voor de tweede gelijkspel.

De wedstrijd begon direct aanvallend. Paraguay kreeg in de 2e minuut al een enorme kans maar wist niet te scoren. Na de eerste tien minuten werd het voetballen wat minder en werder er veel fouten gemaakt. Een goed uitgespeelde kans voor Alexandre Pato werd niet verzilverd en wonderkind Neymar probeerde steeds voor eigen succes te gaan.

Bij het begin van de tweede helft stond Paraguay op een 0-1 achterstand, maar kwam binnen 5 minuten twee keer tot scoren. Hierdoor stond Brazilië er ineens heel slecht voor en naderde een uitschakeling van de Copa America.

In de 89e minuut wist invaller Fred nog een punt te redden voor ‘de Gele Kanaries’. Hierdoor komt de ploeg op 2 punten en moet het de volgende wedstrijd winnen om in de race te blijven.

Door: Floris Gouw – VoetbalOnline