Nederland verslaat Finland met 2-0

0

Nederland heeft ook het tweede duel van deze week gewonnen. Na de enorme zege tegen San Marino heeft Oranje het dinsdag iets rustiger gedaan: 2-0.

Kevin Strootman wist de score te openen na een prachtige pass van Sneijder. Dit was niet de eerste keer dat de middenvelder zo’n geweldige pass gaf. De beste spelmaker van de wereld op dit moment liet weer zien over een geweldige traptechniek te beschikken en strooide met prachtige passes.

In de tweede helft kreeg Finland grote ruimte in de wedstrijd, maar doelpunten aan de Finse zijde bleven uit. Wel kreeg Perparim Hetemaj een rode kaart nadat hij zijn tweede gele kaart had gekregen. In de laatste minuten scoorde invaller Luuk de Jong op aangeven van Elia het tweede doelpunt waarmee de eindstand op 0-2 kwam.

Door: Floris Gouw – VoetbalOnline