Nederland speelt gelijk in Brazilië

0

Het Nederlands elftal is niet verder gekomen dan een 0-0 eindstand in Brazilië. Na een goede eerste helft wist oranje in het tweede deel niet te overtuigen.

Oranje begon goed in de eerste helft. Na een snelle counter die net niet afgemaakt kon worden en een aantal uitgespeelde kansen was het ind e rust nog 0-0. Brazilië kreeg in de eerste helft wel kansen, maar geen schoten op doel.

In de tweede helft waren de rollen omgedraaid. Nu was het Brazilië die constant de aanval zocht, met name via de opkomende backs. Nederland kon via de vleugels niet overtuigen. Van der Wiel wist een aantal keer door te komen, maar de vervolgactie van Robben was niet altijd goed waardoor oranje niet van zijn kracht gebruik kon maken. Ook aan de andere kant via Elia, die in de tweede helft kwam invallen, wist oranje niet gevaarlijk te zijn.

Na een aantal goede reddingen van de debutant Tim Krul wist Nederland de nul te houden en was de eindstand uiteindelijk 0-0.

Door: Floris Gouw – VoetbalOnline